Jahodka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Šťastné dievča???

Bolo jedno šťastné dievča...
Bolo jedno šťastné dievča. Žiarila ako slniečko, stále sa usievala, rozdávala lásku a radosť. Každému pomáhala a každý ju mal rád. Milovala život a bola plná pozitívnej energie. Bola nepoučiteľná optimistka. Našla si chlapca. Na začiatku sa mali krásne, veľmi sa ľúbili a boli neskutočne šťastní. Vedela, že takéto štastie nebude trvať navždy. Ich vzťah sa zmenil... Chlapec sa zmenil... Už nebol milí a dobrý. Často ju sklamal, ranil ju, nevážil si ju. Zrážal ju slovami a svojimi činmi k zemi, kopal do nej, ubližoval jej a ničil ju. Jej srdce krvácalo a veľmi bolelo. Ona často plakala v noci v posteli, keď ju nikto nevidel a nepočul. Bola smutná, už sa toľko neusmievala a nežiarila. Jediné, čo jej ostalo, je jej optimizmus. A tak stále dúfa, že chlapec bude ako predtým... A preto čaká a trpí...

Moje myšlienky | stály odkaz

Komentáre

  1. mozno
    by to dievca malo urobit razny krok..... na zaciatku to sice bude tazke, ale ked zaciatocny smutok prejde.... tak to bude fajn :)
    publikované: 08.09.2006 15:18:10 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Nejde to
    To dievca ho stale miluje a dufa...
    publikované: 08.09.2006 15:42:50 | autor: jahodka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014